Ultron

Üdvözöllek az Ultron blogon!

2024. március 01. - Ultron

Az Ultron egy filmes blog elsősorban thriller, noir, dráma, sci-fi, fantasy, Marvel, horror, háborús, disztopikus és steam punk filmekről értekezve, de ha minőségi egy munka, akkor bármilyen műfaj felé szívesen elkalandozok.

A bloggazdáról:

Sok szabadidővel rendelkező grafomán pozitivista vagyok, aki szereti az elgondolkodtató történeteket, a különleges sztorikat és a látványos filmes megoldásokat. Hiszek az intelligenciában, a történelemtudás profétisztikus erejében, a nyugati-civilizációban a különvéleményben és a szabad akaratban. Hedonista dopamin-hajhászként a filmekkel feledtetem napi frusztrációimat és élem meg a sajátomtól eltérő világokat. Ezért szeretek filmezni és írni is élményeimről. Az Ultront is ennek jegyében alapítottam.

Ha írnál, ide címezd soraidat: ultron1399@gmail.com

ultron_logo_downer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ultron.blog.hu/api/trackback/id/tr118343563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása